0

Over Solsidas

Portugal heeft een lange en rijke traditie in de textiel. Hier worden prachtige textielproducten ontworpen en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Wat deze producten echter heel bijzonder maakt is dat ze schitterend geborduurd worden met de mooiste ontwerpen. Deze unieke combinatie vonden we zo mooi dat we na vele reizen naar Portugal en koffers vol, besloten om dit in Nederland te introduceren.

Een klasse product voor een goede prijs
In 2016 zijn we van start gegaan met Solsidas. Solsidas betekent “zonnige zijde” en staat voor zonnestralen die de warmte en zachtheid geven. De zonnestralen die je slaapkamer binnenkomen en die de huid verwarmen. Dit staat symbool voor het gevoel dat onze producten geeft. Gemaakt van 100% hoogwaardig katoen, katoen perkaal of Egyptisch katoen en in prachtige ontwerpen, die volgens de nieuwste technieken geborduurd zijn.  Een klasse product voor een goede prijs. Solsidas is de specialist in geborduurd textiel.

Passie voor textiel
Anne Mieke heeft al sinds haar oma met haar borduurde en kleedjes maakte voor Afrika een passie voor textiel. Ook haar familie is altijd werkzaam geweest in de textielhandel. Ze heeft een beroepsopleiding in Engeland gevolgd van de City & Guilds voor Fashion.

Zonnestralen die warmte
en zachtheid geven